Om Miss Madonna

Vi er et kærligt fynsk opdræt af den hellige Birma

Jeg har været opdrætter siden 2014, jeg er FIFe-registreret opdrætter, medlem af JYRAK, en af Danmarks 4 hovedklubber, samt medlem af Birma klubben.

Vi lægger vægt på sunde, raske kærlige og socialiseret katte og killinger og med et godt temperament. Vores formål er at opdrætte birmaer der lever op til standarten for racen.

vi vil sørge for at vores killinger op vokser under de vilkår.

I 2016 tog jeg uddannelsen som Diplomopdrætter og bestod alle 4 moduler.

Vi er en familie på 2 voksne Janet og Søren og vores søn på 24 år, som også har sin kæreste Thao boende her. Vi er alle 4 meget glade for dyr især katte, vi snakker, nusser og leger rigtig meget med de 6 Hellig Birmaer vi har og vi forkæler dem med stort set alt fra legetøj, kradsetræ indhegnet have masser af kærlighed og de sover sammen med os i vores senge, de elsker det, vi snakker og kæler med dem så meget vi overhovedet kan og det gør at de er meget kærlige både vores voksne birmaer og vores birma killinger.

Hellig Birmaen er jo en meget social kat, som vil være tæt på dig hele tiden og det er bare så hyggeligt.

Det er mest mig Janet der passer dem, da jeg er førtidspensionist og er så meget hjemme pga. min sygdom.

Min mand Søren arbejder i hverdagene og han hjælper også med til at socialisere killingerne og han har altid en eller to katte på skødet, når han sidder og ser tv, voksne som små.

Vi har i sommeren 2014 fået bygget en rigtig lækker katte løbegård, som de elsker at boltre sig i, og vi har her i sommeren 2016 fået indhegnet vores have så de også kan komme derud når vi er hjemme.

 

Vores katte bliver fodret med kvalitets foder fra Royal Canin, Virbac, Purizon, Sanabelle og Orijen, Porta 21, Schesir.

De bliver også tilset af vores dyrlæge, til de sundheds tjek der anbefales.

Vi har forsikringer på alle vores katte i ETU og vores killinger er også forsikret de første tre måneder når de flytter til nye hjem.

 

Se her hvordan vores katte og killinger bor hos Miss-madonna`s opdræt.

Et paradis for vores bimser synes vi.